Edzőink

Gubik János

Gubik János

A magyar női strandröplabdázás legsikeresebb felnőtt edzője, az egyik legelismertebb szakember mind az első osztályban, mind az utánpótlásnevelésben.
25 éve röplabdázás és 4 év röplabda edzősködés után kezdtem el foglalkozni a strandröplabda oktatásával. 4 éve, a nagyobb kihívást érezve, az összetettebb játékosok kinevelésé vezetett a sportág felé. Mindig is azt vallottam: a lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem. Néha a kitartás elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent.”
Eredmények:
NBI/Extraliga 1. hely; 2x Kupagyőztes
Serdülő-, Ifjúsági és Junior bajnok
4x Az Év Strandröplabda edzője felnőtt
Bagics Bence

Bagics Bence

A strandröplabdázás elismert szakembere, legnagyobb hangulatfelelőse és az utánpótlásnevelés elkötelezett szakértője
1997-ben kezdtem el röplabdázni, 2010-ben kezdtem el az edzői munkát. A 22 év alatt játékosként sok mindent elértem, megtapasztaltam, amit szeretnék átadni a jövő játékosainak is. Ha az időmbe belefér, nem csak oktatom, hanem a mai napig játszom is a strandröplabdát. Edzőként büszke vagyok párosaimra, akik magyar bajnoki címet szereztek, de mégis az legfontosabb, hogy játékosaimnak a szenvedélyévé vált a strandröplabda.
Eredmények:
Magyar Kupa 3. hely; NB1/Extraliga 3. hely; Utánpótlás Bajnok
Felnőtt Országos Bajnok, U20 Országos Bajnok, MEFOB bajnok
4x Felnőtt Országos bajnok, U16, és U20 Országos bajnok
Az Év Strandröplabda Játékosa – felnőtt és utánpótlás
Kovács Boldizsár

Kovács Boldizsár

Jelenleg is aktív strandröplabda versenyző, elkötelezett utánpótlás- és felnőtt edző

Gyermekkorom óta élsportolóként éltem, így már két évtizednyi sportolói tapasztalat van a hátam mögött.
Strandröplabdázni az profi sportkarrier befejezése után kezdtem, hasonló lelkesedéssel és elszántsággal, ahogy az előző időszakban is dolgoztam.
Az utóbbi két évben Gubik János mellett tanultam az edzői szakmát. A tavalyi szezont a hétszeres magyar bajnok Lutter Eszter és a háromszoros magyar bajnok Szombathelyi Szandra kettősénél másodedzői pozícióban töltöttem, az évet újabb bajnoki címmel zárva. Jelenleg is aktív versenyzőként folyamatosan tanulva és fejlődve igyekszem a gyerekeknek átadni a megszerzett tudást és tapasztalatokat.
„A sport által nagyon sok, az élet egyéb területein is hasznosítható értéket lehet megtanítani a jövő generációinak.”

Eredmények:
Felnőtt Országos bajnok
ADriww

Szabó
Adri

Jelenleg is aktív strandröplabda versenyző, elkötelezett utánpótlás- és felnőtt edző

2008-ban kezdtem el röplabdázni az UTE csapatában, előtte iskolai szinten kosárlabdáztam, kézilabdáztam és röplabdáztam.

Ebben a 4 évben megfordultam az utánpótlás válogatott csapatában, amelyet Németh Lajos vezetett. 4 év után kerültem át a Vasas felnőtt csapatába, ahol első évben lettem felnőtt Magyar Bajnok, Magyar Kupa Győztes, Ifi és Junior utánpótlás bajnok, ami azért is különleges számomra, mert kezdő játékosként élhettem át ezt az élményt  mindössze 17 évesen. Abban az évben nyáron kezdtem el strandröplabda versenyekre is járni, ahol a miskolci OB fordulón Szerencsés-Miklai Zsanettel 3. helyezést értünk el. A következő vasasos szezonban megvédtük a Magyar Kupát, a Bajnokságban és az UP döntőkben is 2. helyezést értünk el. Azon a nyáron kihagytam a strandröplabda szezont, mivel meghívást kaptam a felnőtt válogatott bő keretébe, ahol Euro Ligát is nyerhettem a csapattal.  Utána a TF csapatához igazoltam, az egyetemi tanulmányaim miatt, ahol Magyar Kupa 4. helyezést ért el a csapat, ahol én kaptam a csapat legjobbjáért járó különdíjat. Ezután Gödöllőn játszottam, majd fél évre visszatértem egy komoly keresztszalag sérülés és rehabilitáció után a Vasas csapatába, majd tanulmányaim és a profi sport összeegyeztethetetlensége miatt inkább a strandröplabdát választottam sportomnak. 
2015 óta Gubicza Laura volt a strandröplabda párom, ahol zömében az OB fordulókon 5-8. helyezést értünk el, pontszerző A-B kategóriás versenyeken pedig dobogós helyezéseket is. Tavaly februárban Győri Pannával lettem az egyik Beach Sportos versenyen 1. helyezett, májusban pedig a tavalyi Bajnok Vaida Beátával lettem A kategóriás Beach Sportos versenyen első, akit aznap ismertem meg a verseny helyszínén. 
Szeptembertől Győri Pannával készülünk az idei nyárra, a téli versenyeken (4db) 1-3 helyezést értünk el eddig, ami miatt jó előjellel várjuk az ide nyár versenyeit.
Eredmények:

felnőtt Magyar Bajnok

Magyar Kupa Győztes

Ifi és Junior utánpótlás bajnok