Edzőink

Gubik János

Gubik János

A magyar női strandröplabdázás legsikeresebb felnőtt edzője, az egyik legelismertebb szakember mind az első osztályban, mind az utánpótlásnevelésben.
25 éve röplabdázás és 4 év röplabda edzősködés után kezdtem el foglalkozni a strandröplabda oktatásával. 4 éve, a nagyobb kihívást érezve, az összetettebb játékosok kinevelésé vezetett a sportág felé. Mindig is azt vallottam: a lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem. Néha a kitartás elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent.”
Eredmények:
NBI/Extraliga 1. hely; 2x Kupagyőztes
Serdülő-, Ifjúsági és Junior bajnok
4x Az Év Strandröplabda edzője felnőtt
Bagics Bence

Bagics Bence

A strandröplabdázás elismert szakembere, legnagyobb hangulatfelelőse és az utánpótlásnevelés elkötelezett szakértője
1997-ben kezdtem el röplabdázni, 2010-ben kezdtem el az edzői munkát. A 22 év alatt játékosként sok mindent elértem, megtapasztaltam, amit szeretnék átadni a jövő játékosainak is. Ha az időmbe belefér, nem csak oktatom, hanem a mai napig játszom is a strandröplabdát. Edzőként büszke vagyok párosaimra, akik magyar bajnoki címet szereztek, de mégis az legfontosabb, hogy játékosaimnak a szenvedélyévé vált a strandröplabda.
Eredmények:
Magyar Kupa 3. hely; NB1/Extraliga 3. hely; Utánpótlás Bajnok
Felnőtt Országos Bajnok, U20 Országos Bajnok, MEFOB bajnok
4x Felnőtt Országos bajnok, U16, és U20 Országos bajnok
Az Év Strandröplabda Játékosa – felnőtt és utánpótlás
Kovács Boldizsár

Kovács Boldizsár

Jelenleg is aktív strandröplabda versenyző, elkötelezett utánpótlás- és felnőtt edző

Gyermekkorom óta élsportolóként éltem, így már két évtizednyi sportolói tapasztalat van a hátam mögött.
Strandröplabdázni az profi sportkarrier befejezése után kezdtem, hasonló lelkesedéssel és elszántsággal, ahogy az előző időszakban is dolgoztam.
Az utóbbi két évben Gubik János mellett tanultam az edzői szakmát. A tavalyi szezont a hétszeres magyar bajnok Lutter Eszter és a háromszoros magyar bajnok Szombathelyi Szandra kettősénél másodedzői pozícióban töltöttem, az évet újabb bajnoki címmel zárva. Jelenleg is aktív versenyzőként folyamatosan tanulva és fejlődve igyekszem a gyerekeknek átadni a megszerzett tudást és tapasztalatokat.
„A sport által nagyon sok, az élet egyéb területein is hasznosítható értéket lehet megtanítani a jövő generációinak.”

Eredmények:
Felnőtt Országos bajnok